www.kuzcasagrakder.com :: Site Hakkında :: Duyurular
|
Sitemizdeki yeni değişiklikler
|
|
| Oguzbalci |
Mesaj Tarihi
|
|
Super Yönetici ![]() Mesaj Sayısı: 567 Durum : offlineKatılım Tarihi: 27.09.09 |
Selam arkadaşlar yakın bir zamanda sitemize katılımı arttırmak için üye girşi yapmayan üyelerimiz sitemizn anasayfasındaki hiç birşeyi göremeyecekler yani artık bundan sonra üye girşi mecburi olacak bu konu hakkında düşüncesi olan arkadaşları bu başlık altında takip edeceğm Kim sevipte mesut olmuş hayatta Ferhat Kerem Mecnunlara sorsana ![]() |
| Mahmut Altunay |
Mesaj Tarihi
|
|
Üye ![]() Mesaj Sayısı: 50 Durum : offlineKatılım Tarihi: 01.10.09 |
Güzel bir karar bence Oğuz girdim çıktmla kalmasın herkes ? |
|
|
|
| MESUT ERSOY |
Mesaj Tarihi
|
|
Super Yönetici ![]() Mesaj Sayısı: 272 Durum : offlineKatılım Tarihi: 29.09.09 |
bilmiyorum ama bide öyle deneyelim bakalım menfaatler ötesindeyım beklerimm |
|
|
|
| ibrahimaytas |
Mesaj Tarihi
|
|
Yönetici ![]() Mesaj Sayısı: 171 Durum : offlineKatılım Tarihi: 21.11.09 |
FORUM SİTELERİNDE AMAÇ TOPLUMSAL MESAJ VERMEK DEĞİLMİDİR. BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLAMAK DEĞİLMİDİR. KAYNAŞMAYI TANIŞMAYI ARTIRMAK DEĞİLMİDİR. TEKNOLOJİNİ VE HAYAT ŞARTLARININ BİZİ BİRBİRMİZDEN UZAKLAŞTIRDIĞI ŞU DÖNEMDE BÖYLESİ BİR İMKAN SUNMUŞ OLAN SİZ DEĞERLİ GENÇLERİMİZ VE ABİLERİMİZ YASAKCI ZİHNİYETE UYMAKMI AMAÇ BEN DESTEKLEMİYORUM. İNSANLARA BİR KELİMEDE FAYDAM OLURSA NE MUTLU BANA MESUT KARDEŞ EN KÖTÜ KARAR KARARSIZ KALMAKTAN İYİDİR. HERZAMAN NET OLMALISIN. |
|
|
|
| MESUT ERSOY |
Mesaj Tarihi
|
|
Super Yönetici ![]() Mesaj Sayısı: 272 Durum : offlineKatılım Tarihi: 29.09.09 |
ibrahim abi aslına bakarsan bende bu uygulamyı desteklemiyorum ama bide şu var sitede oğuz kardeş bi sayaç koymuş takıp ediyom genelde siteyı 18 ile 20 arası ziyaret eden oluyor ama bunun yanısıra bir selam yazan sen ben sebattin bilemedin 5 , ila 6 kişi bu sebedeb dolayı hani üyelerimizden en azından siteye kim girmiş kım girmemiş diye bakarız diye düşünüldü galiba bu site hepimizin bir selam bir hal hatır soralım birbirimize bir sıkıntımızı paylaşalım sitemizde değerli üyeler menfaatler ötesindeyım beklerimm |
|
|
|
| Atlanilacak Forum: |